Algemene voorwaarden
15594
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15594,bridge-core-3.0.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.4.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17069
 

Algemene voorwaarden

Korte cursus en workshop

Bij korte cursussen en workshops wordt het aantal lessen en de prijs vooraf gecommuniceerd. Bij tarieven tot 100 euro dient het lesgeld vooraf voldaan te worden. Bij tarieven boven 100 euro is het mogelijk om in termijnen te betalen.

Jaarcursus, lesovereenkomst, inschrijfgeld en cursusgeld

Voor elke leerling wordt elk cursusjaar een lesovereenkomst afgesloten. De prijs van de cursus (het cursusgeld) wordt tijdig gecommuniceerd.

 

Een cursusjaar loopt gelijk met een schooljaar. Tijdens een cursusjaar zijn er minimaal 36 lessen. De lesovereenkomst en het cursusgeld gelden voor het gehele cursusjaar. Het inschrijfgeld bedraagt 10% van het cursusgeld. Inschrijfgeld is enkel verschuldigd bij instromen na 1 oktober.

 

We hanteren de volgende betalingscondities:
40% voldaan uiterlijk 31 december, 80% voldaan uiterlijk 30 april, 100% voldaan uiterlijk 30 juni.

 

Bij het niet nakomen van de betalingsverplichtingen kan de docent de betreffende leerling de toegang tot de les weigeren.

 

Bij de penningmeester kunt u informatie opvragen over de te betalen bedragen bij later instromen of bij het volgen van meer dan een cursus per schooljaar.

Beëindiging van een jaarcursus

Annulering is tot 1 oktober mogelijk zonder opgaaf van reden. Annuleringen na die datum zijn enkel mogelijk bij verhuizing buiten het werkgebied van Centrum voor Musical, bij langdurige ziekte over een periode van minimaal vier aaneengesloten lesweken of bij goedkeuring van het bestuur.

 

Annuleringen moeten schriftelijk worden gedaan via administratie@centrumvoormusical.nl. Datum van opzegging is de datum van ontvangst van de schriftelijke mededeling.

 

Per verstreken lesweek tot en met de opzegging wordt 1/36e deel van het cursusgeld in rekening gebracht, vermeerderd met een annuleringsvergoeding. Bij opzeggingen tot 1 oktober is de annuleringsvergoeding 15 euro, bij opzeggingen tussen 1 oktober en 31 december is de annuleringsvergoeding 10% van het cursusgeld, bij opzeggingen na 31 december is de annuleringsvergoeding 20% van het cursusgeld.

Gemiste Lessen

Wanneer de leerling, om welke reden dan ook, geen gebruik maakt van de met hem/haar afgesproken lestijd, is niettemin cursusgeld verschuldigd. Gemiste lessen, door verhindering of schuld van de leerling, kunnen niet worden ingehaald of terugbetaald.

 

Lessen die door verhindering of schuld van de docenten geen doorgang vinden, worden alleen ingehaald of terugbetaald als door het niet doorgaan van de les(sen) het aantal lessen in het cursusjaar minder dan 36 wordt.

Diversen

Stichting Centrum voor Musical en de docenten dragen geen enkele verantwoording voor verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke bezittingen van de leerling voor, tijdens of na de lessen.

 

Een proefles kan worden aangevraagd bij de docenten. Wanneer wordt afgezien van deelname wordt de proefles niet gefactureerd, wanneer tot deelname wordt besloten wordt het cursusgeld en inschrijfgeld in rekening gebracht.

 

Stichting Centrum voor Musical heeft een website en is actief op social media. Op de website staat algemene informatie over de stichting, berichten over de groepen en foto’s van voorstellingen. Op Facebook, Instagram, YouTube en TikTok worden korte berichtjes geplaatst van activiteiten die gaan plaatsvinden, vergezeld van enkele foto’s/video’s en namen. Voor het publiceren van foto’s van leerlingen, vragen wij ouders uitdrukkelijke toestemming. Wij vragen ouders ook zelf terughoudend te zijn met het publiceren van (beeld)materiaal en alleen hun eigen kind in beeld te brengen.