Algemene voorwaarden
15594
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15594,bridge-core-3.1.8,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17069
 

Algemene voorwaarden

Kort traject en workshop

Bij korte trajecten en workshops wordt het aantal repetities / uren en de prijs vooraf gecommuniceerd. Bij tarieven tot 100 euro dient het deelnamegeld vooraf voldaan te worden. Bij tarieven boven 100 euro is het mogelijk om in termijnen te betalen.

Jaartraject, deelnameovereenkomst, inschrijfgeld en deelnamegeld

Voor elk cast-lid wordt elk seizoen een deelnameovereenkomst afgesloten. De prijs van het jaartraject (het deelnamegeld) wordt tijdig gecommuniceerd.

 

Een seizoen loopt gelijk met een schooljaar. Tijdens een seizoen zijn er minimaal 36 repetities. De deelnameovereenkomst en het deelnamegeld gelden voor het gehele seizoen. Het inschrijfgeld bedraagt 10% van het deelnamegeld. Inschrijfgeld is enkel verschuldigd bij instromen na 1 oktober.

 

We hanteren de volgende betalingscondities:
40% voldaan uiterlijk 31 december, 80% voldaan uiterlijk 30 april, 100% voldaan uiterlijk 30 juni.

 

Bij het niet nakomen van de betalingsverplichtingen kan het creatief team het betreffende cast-lid de toegang tot de repetitie weigeren.

 

Bij de penningmeester kunt u informatie opvragen over de te betalen bedragen bij later instromen of bij het volgen van meer dan een traject per seizoen.

Aanwezigheid

De repetitiedagen en voorstellingsdagen worden tijdig gecommuniceerd. Bij deelname aan het jaartraject is het verplicht om op de repetities aanwezig te zijn. Op voorstellingsdagen moeten de cast-leden de gehele dag beschikbaar zijn. Bij verhindering en bij ziekte moet het cast-lid afgemeld worden bij het creatief team, zo snel als de afwezigheid bekend is. Als een cast-lid verschillende repetities heeft gemist, kan het creatief team besluiten om het aandeel van het cast-lid in de voorstelling te verminderen.

Gemiste repetities

Wanneer het cast-lid, om welke reden dan ook, geen gebruik maakt van de met hem/haar afgesproken repetities, is niettemin deelnamegeld verschuldigd. Gemiste repetities, door verhindering of schuld van het cast-lid, kunnen niet worden ingehaald of terugbetaald.

Repetities die door verhindering of schuld van het creatief team geen doorgang vinden, worden alleen ingehaald of terugbetaald als door het niet doorgaan van de repetitie(s) het aantal repetities in het seizoen minder dan 36 wordt.

Beëindiging van een jaartraject

Annulering is tot 1 oktober mogelijk zonder opgaaf van reden. Annuleringen na die datum zijn enkel mogelijk bij verhuizing buiten het werkgebied van Centrum voor Musical, bij langdurige ziekte over een periode van minimaal vier aaneengesloten repetitieweken of bij goedkeuring van het bestuur.

 

Annuleringen moeten schriftelijk worden gedaan via administratie@centrumvoormusical.nl. Datum van opzegging is de datum van ontvangst van de schriftelijke mededeling.

 

Per verstreken repetitieweek tot en met de opzegging wordt 1/36e deel van het deelnamegeld in rekening gebracht, vermeerderd met een annuleringsvergoeding. Bij opzeggingen tot 1 oktober is de annuleringsvergoeding 15 euro, bij opzeggingen tussen 1 oktober en 31 december is de annuleringsvergoeding 10% van het deelnamegeld, bij opzeggingen na 31 december is de annuleringsvergoeding 20% van het deelnamegeld.

Diversen

Stichting Centrum voor Musical en het creatief team dragen geen enkele verantwoording voor verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke bezittingen van het cast-lid voor, tijdens of na de repetities.

 

Een proefrepetitie kan worden aangevraagd bij het creatief team of het bestuur. Wanneer wordt afgezien van deelname wordt de proefrepetitie niet gefactureerd, wanneer tot deelname wordt besloten wordt het deelnamegeld en inschrijfgeld in rekening gebracht.

 

Stichting Centrum voor Musical heeft een website en is actief op social media. Op de website staat algemene informatie over de stichting, berichten over de groepen en foto’s van voorstellingen. Op Facebook, Instagram, YouTube en TikTok worden korte berichtjes geplaatst van activiteiten die gaan plaatsvinden, vergezeld van enkele foto’s/video’s en namen. Voor het publiceren van foto’s van cast-leden, vragen wij ouders uitdrukkelijke toestemming. Wij vragen ouders ook zelf terughoudend te zijn met het publiceren van (beeld)materiaal en alleen hun eigen kind in beeld te brengen.