Auditie doen
16326
page-template-default,page,page-id-16326,bridge-core-2.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Auditie doen

Auditie 2019-2020

Honk! JR

Leuk dat je auditie wilt doen voor de musical Honk! We zijn op zoek naar sterke zangers/spelers vanaf 10 jaar. Sommige rollen zijn zonder zang en vragen om een goede speler, andere rollen zingen een grote solo en vragen juist om goede zangers. Zo is er voor iedereen iets leuks te vinden in deze voorstelling.
Lijkt het je leuk schrijf je dan in. Wil je nog meer weten? Lees dan de auditieoproep van Babette (klik hier).

Data

De audities voor Honk JR zijn op maandag 19, zaterdag 24 en maandag 26 augustus
De audities bestaan uit drie rondes. De eerste ronde, op maandag 19 augustus, is een algemene ronde. Tijdens deze auditie mag je een lied zingen of een stuk spelen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen allebei te doen. Het materiaal waarmee je auditie doet komt uit de musical en krijg je na de inschrijving toegestuurd. In deze ronde is het vooral belangrijk dat je laat zien wie je bent. Het hoeft echt niet foutloos te zijn, want daar kijken we wel doorheen. Ben vooral jezelf en heb plezier!

Uitslag en vervolgrondes

Na de eerste ronde krijg je uiterlijk op dinsdag 20 augustus te horen of je door bent naar ronde 2. Als je niet door bent wil dat niet zeggen dat je geen talent hebt. Je hebt misschien nog te weinig ervaring of de rollen passen niet goed bij je. Je bent dan van harte welkom om je talent verder te ontwikkelen in de lesgroepen.
Tijdens deze tweede ronde, op zaterdag 24 augustus, wordt ingezoomd op een aantal rollen uit het stuk. Zo willen we bijvoorbeeld kijken wie het best bij welke rol past. Ook hiervoor krijg je materiaal toegestuurd ter voorbereiding.
Na deze ronde krijg je uiterlijk zondag 25 augustus te horen of je door mag naar ronde 3.
De derde ronde op maandag 26 augustus zijn de finals. Deze ronde is vooral bedoeld om een totaalplaatje van de cast te kunnen maken en om te kijken hoe de chemie is tussen de spelers. Na afloop van de derde ronde wordt zo snel mogelijk de rolverdeling doorgegeven.
Tijdens de eerste repetitie op 2 september kan dan meteen worden gestart met de musical en weet iedereen wie welke rol(len) speelt.

Eisen

  • Zuiver en met volume kunnen zingen
  • Lef hebben op een toneel
  • Doorzettingsvermogen en de juiste werkhouding hebben
  • Het kunnen oppikken van aanwijzingen
  • Je kunnen verplaatsen in een personage
  • Simpele danspasjes redelijk snel kunnen oppikken