Auditie doen
16326
page-template-default,page,page-id-16326,bridge-core-3.0.8,qi-blocks-1.2,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.1,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.4.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17069
 

Auditie doen

Eisen

  • Zuiver en met volume kunnen zingen
  • Lef hebben op een toneel
  • Doorzettingsvermogen en de juiste werkhouding hebben
  • Het kunnen oppikken van aanwijzingen
  • Je kunnen verplaatsen in een personage
  • Simpele danspasjes redelijk snel kunnen oppikken

Schrijf je in voor de audities voor Pan

De inschrijving voor de auditie staat nu open! Ben jij tien jaar of ouder, woon je in de regio Eindhoven en kun je elke maandag in Eindhoven repeteren van kwart voor zes tot kwart over zeven?

Auditie 2022-2023

Pan

In 2023 spelen we de musical Pan met kinderen vanaf 10 jaar. Sommige rollen zijn zonder zang en vragen om een goede speler, andere rollen zingen een grote solo en vragen juist om goede zangers. Zo is er voor iedereen iets leuks te vinden in deze voorstelling.

Auditieplanning 3 en 5 september

De eerste ronde van de auditie is op zaterdagochtend 3 september. We nemen de audities af in groepjes en we zullen kort zingen, dansen en spelen. Na inschrijving hoor je nog hoe laat je aan de beurt bent. Het materiaal waarmee je auditie doet komt uit de musical en krijg je na de inschrijving toegestuurd. Bij de auditie is het vooral belangrijk dat je laat zien wie je bent. Het hoeft echt niet foutloos te zijn, want daar kijken we wel doorheen. Ben vooral jezelf en heb plezier!
Vlak na de eerste ronde krijg je te horen of je door mag naar de tweede ronde. Deze tweede ronde is op maandag 5 september.

Rolverdeling

Enkele dagen na de auditierondes laten we je horen of je aangenomen bent voor de auditiegroep en welke rol we voor je in gedachten hebben. Op 12 september komt de groep voor het eerst bij elkaar.

Na inschrijving ontvang je meer informatie over de auditie.