Auditie doen
16326
page-template-default,page,page-id-16326,bridge-core-2.5.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17069
 

Auditie doen

Auditie 2020-2021

In de loop van het jaar volgt hier meer informatie over de auditie voor schooljaar 2020-2021.

Wil je een e-mail ontvangen als er meer bekend is? Vul dan het formulier hieronder in.


  Eisen

  • Zuiver en met volume kunnen zingen
  • Lef hebben op een toneel
  • Doorzettingsvermogen en de juiste werkhouding hebben
  • Het kunnen oppikken van aanwijzingen
  • Je kunnen verplaatsen in een personage
  • Simpele danspasjes redelijk snel kunnen oppikken

  Auditie 2019-2020

  Honk! JR

  In 2020 spelen we de musical Honk! We spelen dit jaar met sterke zangers/spelers vanaf 10 jaar. Sommige rollen zijn zonder zang en vragen om een goede speler, andere rollen zingen een grote solo en vragen juist om goede zangers. Zo is er voor iedereen iets leuks te vinden in deze voorstelling.

  Rondes

  De audities bestonden uit drie rondes. De eerste ronde, op maandag 19 augustus, was een algemene ronde. Het materiaal waarmee je auditie deed komt uit de musical en kreeg je na de inschrijving toegestuurd. In een eerste ronde is het vooral belangrijk dat je laat zien wie je bent. Het hoeft echt niet foutloos te zijn, want daar kijken we wel doorheen. Ben vooral jezelf en heb plezier!
  Tijdens de tweede ronde, op zaterdag 24 augustus, werd ingezoomd op een aantal rollen uit het stuk. Zo konden we bijvoorbeeld kijken wie het best bij welke rol past. Ook hiervoor werd materiaal toegestuurd ter voorbereiding.
  De derde ronde op maandag 26 augustus waren de finals. Deze ronde is vooral gebruikt om een totaalplaatje van de cast te kunnen maken en om te kijken hoe de chemie is tussen de spelers. Kort na afloop van de derde ronde werd de rolverdeling doorgegeven, zodat tijdens de eerste repetitie op 2 september iedereen wist wie welke rol(len) speelt.