Auditie doen
16326
page-template-default,page,page-id-16326,bridge-core-3.1.8,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17069
 

Auditie doen

Eisen

  • Zuiver en met volume kunnen zingen
  • Lef hebben op een toneel
  • Doorzettingsvermogen en de juiste werkhouding hebben
  • Het kunnen oppikken van aanwijzingen
  • Je kunnen verplaatsen in een personage
  • Simpele danspasjes redelijk snel kunnen oppikken

Schrijf je in voor de audities voor Legally Blonde JR

De inschrijving voor de auditie staat nu open! Ben jij twaalf jaar of ouder, woon je in de regio Eindhoven en kun je elke maandag in Eindhoven repeteren van kwart voor zes tot kwart over zeven?

Auditie 2023-2024

Legally Blonde JR

In 2023 spelen we de musical Legally Blonde JR met kinderen vanaf 12 jaar. Sommige rollen zijn zonder zang en vragen om een goede speler, andere rollen zingen een grote solo en vragen juist om goede zangers. Zo is er voor iedereen iets leuks te vinden in deze voorstelling.

Auditieplanning 9 september

De eerste ronde van de auditie is op zaterdagochtend 9 september. We nemen de audities af in groepjes en we zullen kort zingen, dansen en spelen. Na inschrijving hoor je nog hoe laat je aan de beurt bent. Het materiaal waarmee je auditie doet komt uit de musical en krijg je na de inschrijving toegestuurd. Bij de auditie is het vooral belangrijk dat je laat zien wie je bent. Het hoeft echt niet foutloos te zijn, want daar kijken we wel doorheen. Ben vooral jezelf en heb plezier!

Rolverdeling

Informatie volgt

Na inschrijving ontvang je meer informatie over de auditie.