Auditie doen
16326
page-template-default,page,page-id-16326,bridge-core-3.0.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.4.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17069
 

Auditie doen

Eisen

  • Zuiver en met volume kunnen zingen
  • Lef hebben op een toneel
  • Doorzettingsvermogen en de juiste werkhouding hebben
  • Het kunnen oppikken van aanwijzingen
  • Je kunnen verplaatsen in een personage
  • Simpele danspasjes redelijk snel kunnen oppikken

Er zijn nu geen audities

Wil jij een e-mail ontvangen als we nieuwe audities aankondigen?

Auditie 2021-2022

Beauty and the Beast JR

In 2022 spelen we de musical Beauty and the Beast met kinderen vanaf 10 jaar. Sommige rollen zijn zonder zang en vragen om een goede speler, andere rollen zingen een grote solo en vragen juist om goede zangers. Zo is er voor iedereen iets leuks te vinden in deze voorstelling.

Auditieplanning

De auditie is op zaterdag 4 september tussen 14:00 en 18:00 uur. We nemen de audities af in groepjes en we zullen kort zingen, dansen en spelen. Na inschrijving hoor je nog hoe laat je aan de beurt bent. Het materiaal waarmee je auditie doet komt uit de musical en krijg je na de inschrijving toegestuurd. Bij de auditie is het vooral belangrijk dat je laat zien wie je bent. Het hoeft echt niet foutloos te zijn, want daar kijken we wel doorheen. Ben vooral jezelf en heb plezier!

Rolverdeling

Enkele dagen na de auditie laten we je horen of je aangenomen bent voor de auditiegroep. Op 13 september komt de groep voor het eerst bij elkaar. De eerste weken gebruiken we om een totaalplaatje van de cast te kunnen maken en om te kijken hoe de chemie is tussen de spelers. Daarna beslissen we zo snel mogelijk wie welke rol(len) speelt.