Auditiegroep
16294
page-template-default,page,page-id-16294,bridge-core-3.2.0,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.6.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17069
 

Auditiegroep

Bij Centrum voor Musical hebben we verschillende groepen. Wat kies jij?

Musicalgroep of auditiegroep?

Is de auditiegroep anders dan de musicalgroepen?

Net als in de musicalgroepen, werk je vanaf het begin van het seizoen tijdens wekelijkse repetities toe naar een musicalproductie. (Op onze website staat welke producties we volgend jaar gaan spelen).

In de auditiegroep gaan we ook voor veel spelplezier en een goed groepsgevoel, maar ligt de nadruk veel meer op de voorstelling (resultaat). We verwachten van de cast-leden een gedisciplineerde werkhouding en voorbereiding.

Tijdens de repetities zul je afhankelijk van je rol(len) in meer of mindere mate aandacht krijgen. Het kan voorkomen dat je in een scène namelijk iets minder voorkomt. Ook van het kijken naar elkaar kun je echter veel leren. Ons creatief team zal je altijd op de een of andere manier bij de repetitie betrekken.

In de musicalgroepen is juist meer ruimte voor afwisseling en gaat de aandacht steeds uit naar de hele groep.

Als je na je auditie niet geselecteerd wordt voor de auditiegroep, dan kun je altijd terecht in een musicalgroep!

Auditie

De leeftijd waarop je auditie kunt doen hangt af van de gekozen titel. Meestal geldt dat je vanaf tien jaar auditie kunt doen voor de productie van de auditiegroep. Je krijgt materiaal toegestuurd om de auditie voor te bereiden.

Als je bij een auditie niet door bent, wil dat niet zeggen dat je geen talent hebt. Je hebt misschien nog te weinig ervaring of de rollen passen niet goed bij je. Je bent dan van harte welkom om je talent verder te ontwikkelen in een andere groep.

Eisen

Wat zijn de eisen voor de auditiegroep?

 

  • Zuiver en met volume kunnen zingen
  • Lef hebben op een toneel
  • Doorzettingsvermogen en de juiste werkhouding hebben
  • Het kunnen oppikken van aanwijzingen
  • Je kunnen verplaatsen in een personage
  • Simpele danspasjes redelijk snel kunnen oppikken

Naar…

Auditiegroep: Lees meer…

Eerder gespeeld

Of doe mee met