Beauty and the Beast JR (2022)
18639
page-template-default,page,page-id-18639,bridge-core-3.1.7,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17069
 

Beauty and the Beast JR (2022)

Beauty and the Beast JR

Op een winterdag klopt een oud vrouwtje aan bij het kasteel van een jonge, arrogante prins voor wat beschutting tegen de kou. Ze geeft hem één enkele roos als betaalmiddel. De prins weigert haar verzoek. Dan verandert ze in een beeldschone tovenares. Ze heeft gezien dat de prins niet kan liefhebben en spreekt een gruwelijke betovering uit over het kasteel.

De prins verandert in een beest en ook alle personeelsleden veranderen in een voorwerp gerelateerd aan hun karakter. De roos, die de prins heeft gekregen is een betoverde roos. Als hij, voordat het laatste blad ervan afvalt, niet heeft leren liefhebben zullen zij altijd verdoemd blijven.

Voorstellingsdata

Beauty and the Beast JR werd opgevoerd op 16 en 17 juli 2022 in de Weeffabriek in Geldrop

Tijdloos, komisch en ontroerend

De musical barst van de grapjes, maar heeft ook prachtige muziek van Alan Menken. De liedjes kent iedereen, maar sommige zijn toch een uitdaging om goed te zingen!

Er zitten ontzettend veel leuke rollen in het stuk. Grote rollen als Belle en Het Beest, grappige rollen als Lumiere en Lefou. Maar ook talloze kleinere, ondersteunende rollen zoals gekke grieten, vertellers, dorpsbewoners en bedienden.

Ma chère mademoiselle! Het is met grote trots en veel plezier dat wij U vanavond welkom heten! En wij vragen U nu: relax... let goed op… want de Eetzaal presenteert… Uw... diner! (Lumiere)

IMPRESSIE VOORSTELLINGEN