Centrum voor Musical | Docenten
15663
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15663,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Docenten

Lobke van der Krabben

Ik ben Lobke van der Krabben, 33 jaar en woon in Eindhoven samen met mijn vriendRamses en ons dochtertje Jolie. Ik volgde twee jaar vooropleiding aan de Dansacademie in Tilburg en studeerde daar ook een jaar. Daarna besloot ik het dans- en musicalvak als enorme passie verder uit te oefenen naast het afronden van de studies Communicatie en Sociale Wetenschappen.

 

Naast mijn werk als communicatieadviseur en adviseur Bevolkingszorg heb ik in producties gespeeld van Theaterplan (Candide, Emoticon en Footloose), Het Nieuwe Theater (Moulin Rouge en Rent) en met De Bende van Oz (Alleen Alice, Lola, Vensters en Bier & Liefde).

 

Ik kijk er enorm naar uit om samen met de kinderen en jongeren te werken aan mooie producties. Om ons te verliezen in prachtige verhalen, onze fantasie de vrije loop te laten, onzekerheden en gêne opzij te zetten en vooral te vertrouwen op alles wat we wel kunnen. Om samen te ontdekken wat kinderen leuk vinden, waar ze goed in zijn endaar oprechte aandacht voor te hebben. Dan kan het niet anders dan wat we met elkaar neerzetten straks echt gaat raken en ontroeren. En dat is waar het voor mij in het theater om draait.

REACTIES OVER DE PRODUCTIES

CINDY BELL

Ik ben Cindy Bell, 35 jaar en woon samen met mijn man Bas en zoontje Lef in Eindhoven. In 2006 studeerde ik af aan de Fontys dansacademie Tilburg afstudeerrichtingMusicaltheater. Ik kon niet wachten om te verhuizen naar Amsterdam en te gaan spelen in musicals. Mijn droom kwam uit en heb in prachtige voorstellingen mogen spelen. ZoalsCats, Fame, Footloose, Hairspray, Legally Blonde, Ramses, Annie, Sonneveld, TheSound of Music en Harrie Babba. Maar ook wilde ik mijn horizon verbreden en een andere passie ontwikkelen. En dat is lesgeven en regisseren.

 

Naast performen heb ik een enorme passie ontwikkeld voor het lesgeven aan kinderen die een passie hebben voor theater. Theater is voor mij altijd een uitlaatklep geweest eneen manier om mij op meerdere vlakken te ontwikkelen. Deze manier van expressie heeftervoor gezorgd dat ik sterker in mijn schoenen sta en wat is er mooier om dat samen metde kinderen te gaan ontdekken door middel van theater maken. Samen zingen, dansen,acteren en ontdekken waar ieders talent ligt! Dat is voor mij musicaltheater.