Komende producties
16298
page-template-default,page,page-id-16298,bridge-core-3.0.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.4.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17069
 

Komende producties

Annie

Het beroemde verhaal over het weesmeisje Annie verscheen allereerst in stripvorm: Little Orphan Annie van Harold Gray.

Annie is een kind van 11 jaar met een bos rode krullen. Ze woont in een weeshuis dat geleid wordt door Miss Hannigan, die uitsluitend op eigen gewin uit is. Annies ouders hadden op een briefje genoteerd dat ze haar zouden komen ophalen. Elke dag hoopt ze dat ze komen opdagen maar dat gebeurt niet.

Annie staat samen met de andere meisjes onder een hard regime. Ze moeten al haar klusjes doen en ’s morgens heel vroeg opstaan om schoon te maken. Wanneer op een dag Grace Farrell, de assistente van miljonair Oliver “Daddy” Warbucks, naar het weeshuis komt, verandert Annies leven drastisch.

bron: Wikipedia

Voorstellingsdata

De voorstellingen worden gespeeld op 2 en 3 juli 2022

Spelers van 6 tot 13 jaar

We spelen Annie met onze musicalgroepen voor kinderen van 6 tot 13 jaar.

De groepen worden ingedeeld op leeftijd en ervaring.

Voor Annie hoef je geen auditie te doen!

Beauty and the Beast

Op een winterdag klopt een oud vrouwtje aan bij het kasteel van een jonge, arrogante prins voor wat beschutting tegen de kou. Ze geeft hem één enkele roos als betaalmiddel. De prins weigert haar verzoek. Dan verandert ze in een beeldschone tovenares. Ze heeft gezien dat de prins niet kan liefhebben en spreekt een gruwelijke betovering uit over het kasteel.

De prins verandert in een beest en ook alle personeelsleden veranderen in een voorwerp gerelateerd aan hun karakter. De roos, die de prins heeft gekregen is een betoverde roos. Als hij, voordat het laatste blad ervan afvalt, niet heeft leren liefhebben zullen zij altijd verdoemd blijven.

Voorstellingsdata

Beauty and the Beast JR wordt opgevoerd op 16 en 17 juli 2022

Auditiedata

De audities voor Beauty and the Beast zijn op zaterdag 4 september.
Wil jij ook spelen in deze musical? Doe dan auditie.
Misschien sta jij er dan zelf bij als Lumiere Belle uitnodigt voor het diner.

Tijdloos, komisch en ontroerend

De musical barst van de grapjes, maar heeft ook prachtige muziek van Alan Menken. De liedjes kent iedereen, maar sommige zijn toch een uitdaging om goed te zingen!

Er zitten ontzettend veel leuke rollen in het stuk. Grote rollen als Belle en Het Beest, grappige rollen als Lumiere en Lefou. Maar ook talloze kleinere, ondersteunende rollen zoals gekke grieten, vertellers, dorpsbewoners en bedienden. Sommige rollen vragen om een goede speler, andere rollen vragen juist om goede zangers. Zo is er voor iedereen iets leuks te vinden in deze voorstelling en zullen er ook jongeren zijn die dubbelrollen spelen.

Ma chère mademoiselle! Het is met grote trots en veel plezier dat wij U vanavond welkom heten! En wij vragen U nu: relax... let goed op… want de Eetzaal presenteert… Uw... diner! (Lumiere)

Video

Muziek