Komende producties
16298
page-template-default,page,page-id-16298,bridge-core-3.0.8,qi-blocks-1.2,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.1,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.4.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17069
 

Komende producties

Jungle book

The Jungle Book is een verzameling verhalen en gedichten uit 1894 van Rudyard Kipling. Deze verhalen waren eerder los van elkaar gepubliceerd in tijdschriften.

Het bekendst zijn de drie verhalen over het mensenkind Mowgli dat in de jungle in India wordt opgevoed door wolven, maar het boek bevat ook andere verhalen met de jungle als thema.

Een zeer bekende bewerking van Jungle Book werd gemaakt door Walt Disney. In de negentiende lange animatiefilm van Disney vindt de zwarte panter Bagheera een verlaten mensenbaby in een mandje. Omdat het dichtstbijzijnde mensendorp te ver weg is, brengt hij de baby naar een roedel wolven. Het kind wordt door hen geadopteerd en opgevoed. Ze geven hem de naam Mowgli.

Hij maakt kennis met het olifantenleger, met beer Baloe en de apen onder leiding van koning Lowie. Maar in de jungle moet hij oppassen voor tijger Shere Khan en slang Kaa.

Zal hij ooit terugkeren naar de mensenwereld?

(bron: WIkipedia)

Voorstellingsdata

De voorstellingen worden gespeeld op 24 en 25 juni 2023

Spelers van 6 tot 14 jaar

We spelen Jungle Book met onze musicalgroepen voor kinderen van 6 tot 14 jaar.

De groepen worden ingedeeld op leeftijd en ervaring.

Voor Jungle Book hoef je geen auditie te doen!

Pan

Wendy en haar broertjes leven een rustig en saai leven, maar dit wordt verstoord als Peter Pan hun leven binnenvliegt. Hij neemt Wendy en haar broertjes mee naar een onbekende magische wereld. Samen met Peter en zijn vrienden gaan ze de strijd aan tegen de gemene Kapitein Haak. Naast bovengenoemde rollen, zitten er nog meer leuke rollen in het stuk, zoals Tinker, piraten, kornuiten, vergeten kinderen, zeemeerminnen en bosdieren.

Voorstellingsdata

Pan wordt opgevoerd op 8 en 9 juli 2023

Auditiedata

De audities voor Pan zijn op zaterdag 3 september.
Wil jij ook spelen in deze musical? Doe dan auditie.
Misschien vlieg jij dan zelf ook mee naar die magische wereld.

Bekend verhaal, nieuwe versie

Het script voor de musical Pan is geschreven door Mark Haayema, de muziek is van componist Henk Ruiter. Verwacht dus een verrassende productie met nieuwe muziek en twists.

Geniet van de magie van een onbekend land waar je naartoe kunt vliegen. Geniet van de acteurs die stralen op het podium. Geniet van de magie van het theater.

Je kunt pas vliegen als je ‘t zelf gelooft. Spreid je armen. En droom weg in je hoofd. (Peter)