Komende productie
16298
page-template-default,page,page-id-16298,bridge-core-2.5.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17069
 

Komende productie

Honk JR

Een legendarisch sprookje over het lelijke eendje, met haarscherpe humor en prachtig eigentijdse muziek.

Bij een eendenechtpaar ligt ditmaal een speciaal, groot ei in het nest. Niemand weet waar het vandaan komt. Uit dit niet zo normale ei komt een kuiken dat anders is dan alle anderen. Moedereend sluit dit wonderlijke kuiken al meteen in haar hart, maar van alle anderen krijgt hij al snel de naam “Lelijk”.

De kat vindt de uit de kluiten gewassen Lelijk bijzonder interessant. Eenmaal op de vlucht voor de kat raakt Lelijk verdwaald. Tijdens zijn zoektocht naar huis komt Lelijk vele grappige en kleurrijke karakters tegen. En hoezeer Lelijk ook verandert, op zijn reis blijft één ding hetzelfde: zijn karakteristieke “Hooooooonk”!

Voorstellingsdata

Honk! jr wordt opgevoerd op zaterdag 4 en zondag 5 juli 2020

Auditiedata

De audities voor Honk! jr zijn geweest. Houd onze website in de gaten voor meer informatie over de audities voor de productie van 2021.

Volwassen boodschap: tijdloos, komisch en ontroerend

Het sprookje Het Lelijke Eendje is omgetoverd tot een volwassen musical.

De liedjes zijn wonderschoon en uitdagend om te zingen. Er zitten ontzettend veel leuke rollen in het stuk. Grote rollen als Lelijk (het lelijke eendje), de papa en mama van Lelijk en de Kat. Maar ook talloze kleinere, ondersteunende rollen zoals kikkers, eenden, ganzen, vissen. Sommige rollen zijn zonder zang en vragen om een goede speler, andere rollen zingen een grote solo en vragen juist om goede zangers. Zo is er voor iedereen iets leuks te vinden in deze voorstelling en zullen er ook jongeren zijn die dubbelrollen spelen.

Honk is zonder twijfel de vrolijkste show waar ik zelf ooit in heb gespeeld. Ik kan me herinneren dat ik ontzettend veel gelachen heb tijdens de repetities en voorstellingen. (Babette Holtmann)

Video

Muziek

Of luister de muziek via: