Komende producties
16298
page-template-default,page,page-id-16298,bridge-core-3.1.8,qi-blocks-1.2.9,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.2,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17069
 

Komende producties

Aladdin

Aladdin en de wonderlamp is een van de bekendste sprookjes uit de verhalencyclus Duizend-en-een-nacht. Het werd overigens pas later toegevoegd aan de collectie.

Het verhaal gaat over een zwerver genaamd Aladdin, die een lamp vindt waar een geest in huist die wensen kan vervullen.

Op een dag ziet Aladdin een prinses en is hij op slag verliefd op haar. Kan hij haar hart winnen door zich met hulp van de geest voor te doen als een prins? En dan ligt er ook nog een tovenaar op de loer die hem de lamp wil aftroggelen.

(bron: Wikipedia)

Voorstellingsdata

De voorstellingen worden gespeeld op 22 en 23 juni 2024

Spelers van 6 tot 14 jaar

We spelen Aladdin met onze musicalgroepen voor kinderen van 6 tot 14 jaar.

De groepen worden ingedeeld op leeftijd en ervaring.

Voor Aladdin hoef je geen auditie te doen!

Legally Blonde JR

Het societyleven van Elle Woods staat volledig op z’n kop als haar droomprins Warner haar dumpt omdat ze niet ‘serieus’ genoeg is. Halsoverkop besluit ze om de liefde van haar leven voor zich terug te winnen door hem achterna te gaan en een rechtenstudie te volgen aan het prestigieuze Harvard University.

Na toegelaten te worden op een manier zoals alleen Elle Woods dat kan, ontdekt ze op Harvard dat ze veel meer is dan een ‘dom blondje’.

Voorstellingsdata

Legally Blonde JR wordt opgevoerd op 29 en 30 juni 2024

Auditiedata

De audities voor Legally Blonde JR zijn op zaterdag 9 september.
Wil jij ook spelen in deze musical? Doe dan auditie.
Misschien studeer jij dan ook aan Harvard Law School.

Gebaseerd op de succesfilm

De musicalbewerking staat bol van zang en dans en is een ware musicalkomedie. Naast Elle en Warner zitten er nog meer leuke rollen in het stuk zoals studenten, leraren enzovoorts. Ook het ensemble krijgt een groot aandeel in de voorstelling, waardoor ieder cast-lid veel aanwezig is op het podium. De cast is geselecteerd via audities en de spelers zijn 12 tot 19 jaar oud.

Ik ben de bom! Harvard, weet dat ik voldoe. God mag weten hoe. (Elle)