Komende producties
16298
page-template-default,page,page-id-16298,bridge-core-3.2.0,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.6.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17069
 

Komende producties

Seizoen 2024-2025

Gebaseerd op het verhaal uit Frozen

We werken nu aan een bewerking van het verhaal van Frozen.

Houd de website in de gaten voor meer nieuws over deze productie voor de musicalgroepen

Voorstellingsdata

De voorstellingen worden gespeeld in juni 2025

Spelers van 6 tot 14 jaar

We spelen de nieuwe productie met onze musicalgroepen voor kinderen van 6 tot 14 jaar.

De groepen worden ingedeeld op leeftijd en ervaring.

Voor deze productie hoef je geen auditie te doen!

The Little Mermaid JR

Zeemeermin Ariël redt prins Erik van de verdrinkingsdood, brengt hem veilig aan land en verdwijnt dan in de golven voor Erik haar kan zien. Prins Erik hoort alleen haar stem. Ariël droomt van een leven op het land met prins Erik en gaat akkoord met het voorstel van heks Ursula om Ariël in een mens te veranderen in ruil voor haar stem. Maar prins Erik moet Ariël dan wel binnen drie dagen kussen, want anders verandert ze weer in een zeemeermin en wordt ze voor altijd Ursula’s slavin.

Op het strand vindt prins Erik de volgende ochtend de stemloze Ariël en hij neemt naar mee naar zijn paleis. Zal het Ariël en haar vrienden lukken om prins Erik te laten inzien dat zij het meisje is met de mysterieuze stem waar hij zo verliefd op is geworden?

Voorstellingsdata

The Little Mermaid JR wordt opgevoerd op 28 en 29 juni 2025

Auditiedata

De audities voor The Litte Mermaid JR zijn op zaterdag 7 september.
Wil jij ook spelen in deze musical? Doe dan auditie.
Misschien speel je dan ook Diep in de zee of in het paleis van Prins Erik

Gebaseerd op de succesfilm van Disney

De meesterlijke muziek en de romantische liefdesverhaal maken dat je deze voorstelling niet wilt missen. Een echte familievoorstelling, met verschillende mooie rollen.

Ergens op de volle zee volgt PRINS ERIK een mysterieuze stem, ondanks het protest van zijn lakei GRIMBERT. Intussen, diep onder de golven, heeft de krab SEBASTIAAN een concert voor KONING TRITON voorbereid, waarin zijn jongste dochter zal debuteren. Maar ARIËL is er vandoor naar het oppervlak van de zee, samen met haar beste vriend BOTJE. Daar horen ze van de zeemeeuw JUTTER over de schatten van de wereld daarboven. Weggestopt in haar schuilplaats jammeren de zeeheks URSULA en haar kruiperige sidderalen GRUWEL en GRIEZEL over hun ballingschap en smeden ze een complot om de macht op koning Triton te heroveren
met Ariël als lokaas.

De cast wordt geselecteerd via audities en de spelers zijn 10 tot 18 jaar oud.

Ik wil zo graag bij de mensen zijn.
Ik wil vandaag zo graag met ze dansen,
Rondlopen doe je te ...
Hoe noem je dat ook? O, voet.