Legally Blonde JR (2024)
19839
page-template-default,page,page-id-19839,bridge-core-3.2.0,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.6.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17069
 

Legally Blonde JR (2024)

Legally Blonde JR

Het societyleven van Elle Woods staat volledig op z’n kop als haar droomprins Warner haar dumpt omdat ze niet ‘serieus’ genoeg is. Halsoverkop besluit ze om de liefde van haar leven voor zich terug te winnen door hem achterna te gaan en een rechtenstudie te volgen aan het prestigieuze Harvard University.

Na toegelaten te worden op een manier zoals alleen Elle Woods dat kan, ontdekt ze op Harvard dat ze veel meer is dan een ‘dom blondje’.

Voorstellingsdata

Legally Blonde JR werd opgevoerd op 29 en 30 juni 2024

Auditiedata

De audities voor Legally Blonde JR waren op zaterdag 9 september.

Gebaseerd op de succesfilm

De musicalbewerking staat bol van zang en dans en is een ware musicalkomedie. Naast Elle en Warner zitten er nog meer leuke rollen in het stuk zoals studenten, leraren enzovoorts. Ook het ensemble kreeg een groot aandeel in de voorstelling, waardoor ieder cast-lid veel aanwezig was op het podium. De cast is geselecteerd via audities en de spelers waren 12 tot 19 jaar oud.

Ik ben de bom! Harvard, weet dat ik voldoe. God mag weten hoe. (Elle)

Eerder gespeeld