Leergeld – inzameling
16653
page-template-default,page,page-id-16653,bridge-core-3.1.8,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17069
 

Leergeld – inzameling

Steunt u onze actie met een kleine bijdrage?

Ook in onze regio zijn veel gezinnen die het niet breed hebben. Ook deze gezinnen willen we de gelegenheid geven om onze musical te bezoeken.

Al met een kleine bijdrage per toegangskaart, kunt u deze actie steunen.

Komt u naar onze voorstelling? Dan kunt u bij het bestellen van kaarten kiezen voor een toeslag van 1,50 of 2,50 euro per kaart. Voor elke 45 euro die via deze weg binnenkomt, doneren we toegangskaarten voor de leden van één gezin aan Stichting Leergeld.

Of met een grotere bijdrage

Via onze actie kunt u een of meer toegangskaarten doneren voor een kind of voor een gezin.

Voor 12,50 euro kan een kind onze voorstelling bezoeken. Voor 45 euro ontvangt een heel gezin kaartjes.

U voegt donatiekaarten toe aan een ‘winkelmandje’ waarna u deze kunt afrekenen. U ontvangt een bedank-e-mail en Centrum voor Musical zorgt ervoor dat de kaarten terecht komen bij kinderen en gezinnen die leven in armoede.

Helaas heeft niet elk kind heeft de mogelijkheid om de magie van het theater te ervaren, simpelweg omdat in Nederland één op de negen kinderen in armoede leeft. Voor hen is theaterbezoek niet vanzelfsprekend.

Voor deze actie werken we samen met lokale Leergeld stichtingen. Deze stichtingen bieden kinderen in armoede de kans om deel te nemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten, die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij zorgen ervoor dat de gedoneerde kaarten goed terecht komen.

Kaarten doneren?
Ga naar https://kaarten.centrumvoormusical.nl/product-categorie/leergeld/
Bij voorbaat dank voor uw tijd en uw eventuele donatie.