Lessen
15645
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15645,bridge-core-3.1.8,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17069
 

Lessen

Houd jij van zingen, dansen en acteren?

Wil je jezelf graag ontwikkelen?

Sta je graag op het podium?

Meld je aan bij Centrum voor Musical

Waarom kies je voor Centrum voor Musical?

  • Je krijgt les van super enthousiaste professionals uit het theatervak;
  • Je speelt samen met leeftijdsgenoten; Je krijgt veel persoonlijke aandacht; gemiddeld 1 docent op 12 leerlingen;
  • In de lesgroepen werken we aan alle disciplines; zang, dans én spel;
  • Samen met je groep werk je toe naar een eindpresentatie in het theater;
  • We kunnen je eventueel begeleiden voor een auditie of een vervolgopleiding;
  • We sluiten aan bij jouw talent.
  • Fouten maken bestaat niet!

Bij Centrum voor Musical krijg je les in zang, dans en spel. Tijdens al die lessen sta jij centraal. Wij geloven in jouw talent en laten jou elke week het beste uit jezelf halen! Aan het eind van het jaar wil je natuurlijk laten zien wat je geleerd hebt. Daarom sluiten we het jaar altijd af met een spetterend optreden in het theater. Daar gaat iedereen schitteren!

MUSICAL 6 – 13 JAAR

Twee groepen die in minimaal 36 lessen van 1 uur op maandagen toewerken naar een productie. De groepen worden ingedeeld op leeftijd en ervaring.

Voor deze groepen hoef je geen auditie te doen

MUZIEKTHEATER VANAF 11 JAAR

Een groep die zelf een voorstelling ontwikkelt met spel en zang. In minimaal 36 lessen van 1 uur wordt op maandagen toegewerkt naar de voorstelling.

Voor deze groep hoef je geen auditie te doen

AUDITIEGROEP VANAF 10 JAAR

Getalenteerde leerlingen kunnen worden toegelaten tot deze productiegroep. In minimaal 36 lessen van anderhalf uur werken we toe naar een professionele musical in een echt theater.  Om deel te nemen aan deze groep moet de auditie doen

Lees er hier meer over.

LEERZAAM!

Naast heerlijk musicalplezier zijn de wekelijkse lessen bij Centrum voor Musical een perfecte voorbereiding voor een eventuele vervolgopleiding of auditie. Onder leiding van vakdocenten werk je in de lesgroepen wekelijks aan de drie disciplines van musical: zang, dans en spel. Het werken aan jouw talent en het plezier voor het musicalvak staat hierbij centraal.

Op de hoogte gehouden worden?

WAT VINDEN DE KINDEREN