Lessen
15645
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15645,bridge-core-2.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-20.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default
 

Lessen

Waarom kies je voor Centrum voor Musical?

  • Je krijgt les van super enthousiaste professionals uit het theatervak;
  • Je speelt samen met leeftijdsgenoten; Je krijgt veel persoonlijke aandacht; gemiddeld 1 docent op 12 leerlingen;
  • In de lesgroepen werken we aan alle disciplines; zang, dans én spel;
  • Samen met je groep werk je toe naar een eindpresentatie in het theater;
  • We kunnen je eventueel begeleiden voor een auditie of een vervolgopleiding;
  • We sluiten aan bij jouw talent.
  • Fouten maken bestaat niet!

Houd jij van zingen, dansen en acteren?

Wil je jezelf graag ontwikkelen?

Sta je graag op een podium?

MELD JE DAN AAN BIJ CENTRUM VOOR MUSICAL!

Bij Centrum voor Musical krijg je les in zang, dans en spel. Tijdens al die lessen sta jij centraal. Wij geloven in jouw talent en laten jou elke week het beste uit jezelf halen! Aan het eind van het jaar wil je natuurlijk laten zien wat je geleerd hebt. Daarom sluiten we het jaar altijd af met een spetterend optreden in het theater. Daar gaat iedereen schitteren!

Naast heerlijk musicalplezier zijn de wekelijkse lessen bij Centrum voor Musical een perfecte voorbereiding voor een eventuele vervolgopleiding of auditie. Onder leiding van vakdocenten werk je in de lesgroepen wekelijks aan de drie disciplines van musical: zang, dans en spel. Het werken aan jouw talent en het plezier voor het musicalvak staat hierbij centraal.

WELKE GROEP PAST BIJ JOU?

OF ALLEBEI?

Ben je via de auditie toegelaten tot de productiegroep dan bestaat de mogelijkheid om daarnaast tegen gereduceerd tarief lessen te volgen in een lesgroep. Meer informatie daarover wordt verstrekt aan het begin van het schooljaar.

WAT VINDEN DE KINDEREN