Centrum voor Musical | Lessen
15645
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15645,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Lessen

De kinderen uit de reguliere groepen krijgen wekelijks 1 uur les. De kinderen uit het TalentenLab 1,5 uur en soms ook op zaterdag/zondag. Alle groepen sluiten het lesjaar af met een spetterende musicalvoorstelling.

START

De eerste lessen gebruiken we om elkaar te leren kennen via leuke toneelspelletjes. De nadruk ligt dan op plezier en veiligheid. We gaan al wel van start met het instuderen van liedjes voor onze voorstelling, maar vinden het belangrijker dat iedereen een plekje vindt in de groep.

WAT VINDEN DE KINDEREN

EN DAN?

Na een les of 5 maken we de rolverdeling bekend, worden de scripts uitgedeeld en gaan we wat ‘gerichter’ aan de slag. Iedere les zal anders zijn, soms ligt de nadruk op zang, soms op spel en soms op dans. En uiteindelijk moet het allemaal samenkomen natuurlijk. De lessen zijn daardoor erg gevarieerd.

SPETTERENDE VOORSTELLING

In de slotfase van onze cursus komen alle disciplines samen en zullen we de musical zoveel mogelijk in z’n geheel oefenen. En dan sluiten we vol vertrouwen af met een spetterende voorstelling!