Musical2daagse (template)
19822
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19822,bridge-core-3.2.0,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.6.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17069,elementor-page elementor-page-19822
 

Musical2daagse (template)

Wat is de MUSICAL2DAAGSE?

Houd jij ook zo van zingen, dansen en acteren?

Dan is onze Musical 2daagse iets voor jou! Twee dagen lang van tien tot vier dansen, zingen en spelen met ons creatief team. We gaan met alledrie de disciplines aan de slag binnen een thema, waar we samen met jou toewerken naar een leuke eindpresentatie voor de ouders!

Voor iedereen

Geschikt voor kinderen van 8 tot 16 jaar. Iedereen mag meedoen, ook als je nog niet bij ons in de cast zit of geen musicalervaring hebt!

Op zoek naar een leuke vakantieactiviteit? Of kun je niet wachten tot de musicalgroepen weer van start gaan?

Twee dagen bezig zijn met musicalworkshops: Een mooie manier om kennis te maken met ons creatief team en onze werkwijze. En een superleuke invulling van je vakantiedagen!

PROGRAMMA EN LOCATIE

Zodra bekend is op welke dagen de musical2daagse weer plaats vindt, vermelden we dat hier. De workshops worden gegeven op scholengemeenschap Augustinianum. We werken met kleine groepen en zorgen ervoor dat de workshops aansluiten bij leeftijd en ervaring van de deelnemers. De activiteit gaat door bij inschrijving van voldoende deelnemers.

Dag 1

Starten met kennismaking en gezamenlijke opwarming. Daarna een uur werken in elke discipline (spel, zang en dans) met tussendoor drinkpauze en lunchpauze. Aan het eind van de dag herhalen we alles wat geoefend is. Tussendoor maken we ook tijd voor gezelligheid en een spelletje.

Dag 2

Na de opwarming gaan we vandaag gerichter naar de presentatie werken, verder oefenen met waar we mee begonnen zijn en zorgen dat alles klaar is voor de presentatie

Het laatste half uur van de Musical2Daagse presenteren we het eindresultaat aan de ouders.

KOSTEN EN INSCHRIJVEN

Als we weten wanneer de Musical2Daagse weer wordt gehouden lees je hier wat de kosten zijn voor deze activiteit.

Na inschrijving ontvang je hiervoor een factuur van ons.

 

Inschrijven kan via de website. Klik op de knop hieronder.