Musical2daagse
17570
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17570,bridge-core-2.5.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17069,elementor-page elementor-page-17570
 

Musical2daagse

MUSICAL2DAAGSE

Twee dagen bezig zijn met musicalworkshops van de Centrum voor Musical-docenten.

Een mooie manier om kennis te maken met onze docenten en werkwijze. En een superleuke invulling van je vakantiedagen!

WAAR EN WANNEER

De musical2daagse wordt gehouden op woensdag 1 september en donderdag 2 september van 10:00 tot 16:00 uur. De workshops worden gegeven op scholengemeenschap Augustinianum. Afhankelijk van de RIVM-maatregelen bekijken we de mogelijkheid om de musical2daagse af te sluiten met een presentatie voor de ouders. Als dat niet mogelijk is, zullen we enkele filmpjes maken als herinnering. De activiteit gaat door bij inschrijving van minimaal 15 deelnemers.

KOSTEN EN INCHRIJVEN

De musical2daagse kost 75 euro. Wij zorgen voor een lunch en wat te drinken.

Je ontvangt hiervoor een factuur van ons. Voor de snelle beslissers hebben we een leuke aanbieding. Als je vóór vrijdag 6 augustus inschrijft samen met broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje dan krijgen jullie allebei 5 euro korting!

Inschrijven kan via de website. Klik op de knop hieronder.