Musical2daagse2021
18442
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18442,bridge-core-3.1.8,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17069,elementor-page elementor-page-18442
 

Musical2daagse2021

MUSICAL2DAAGSE

Houd jij ook zo van zingen, dansen en acteren?

Schrijf je dan nu in voor onze Musical 2daagse op 1 en 2 september! Twee dagen lang krijg je van tien tot vier dansles, zangles en theaterles van onze docenten. We gaan met alledrie de disciplines aan de slag binnen het thema “Superkrachten”, waar we samen met jou toewerken naar een leuke eindpresentatie voor de ouders!

Voor iedereen

Geschikt voor kinderen van 8 tot 16 jaar. Iedereen mag meedoen, ook als je nog niet bij ons op les zit of geen musicalervaring hebt!

Op zoek naar een leuke vakantieactiviteit? Of kun je niet wachten tot de musicallessen weer van start gaan?

Twee dagen bezig zijn met musicalworkshops: Een mooie manier om kennis te maken met onze docenten en werkwijze. En een superleuke invulling van je vakantiedagen!

Wij zorgen voor de lunch, als je allergieën hebt laat het ons weten.

PROGRAMMA EN LOCATIE

De musical2daagse wordt gehouden op woensdag 1 september en donderdag 2 september van 10:00 tot 16:00 uur. De workshops worden gegeven op scholengemeenschap Augustinianum. We werken met kleine groepen en zorgen ervoor dat de workshops aansluiten bij leeftijd en ervaring van de deelnemers. De activiteit gaat door bij inschrijving van minimaal 10 deelnemers.

Dag 1

Starten met kennismaking en gezamenlijke opwarming. Daarna een uur les in elke discipline (spel, zang en dans) met tussendoor drinkpauze en lunchpauze. Aan het eind van de dag herhalen we alles wat geoefend is. Tussendoor maken we ook tijd voor gezelligheid en een spelletje.

Dag 2

Na de opwarming gaan we vandaag gerichter naar de presentatie werken, verder oefenen met waar we mee begonnen zijn en zorgen dat alles klaar is voor de presentatie

Afhankelijk van de RIVM-maatregelen bekijken we de mogelijkheid om de musical2daagse af te sluiten met een presentatie voor de ouders. Als dat niet mogelijk is, zullen we enkele filmpjes maken als herinnering.

KOSTEN EN INCHRIJVEN

De musical2daagse kost 75 euro. Wij zorgen voor een lunch en wat te drinken.

Je ontvangt hiervoor een factuur van ons. Voor de snelle beslissers hebben we een leuke aanbieding. Als je vóór dinsdag 10 augustus inschrijft samen met broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje dan krijgen jullie allebei 5 euro korting!

Inschrijven kan via de website. Klik op de knop hieronder.