Musicals gespeeld (2017)
19605
page-template-default,page,page-id-19605,bridge-core-3.1.7,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17069
 

Musicals gespeeld (2017)

Shrek

Shrek is een aanstekelijk vrolijke familiemusical over schijnbaar onmogelijke dromen en een sprookjesachtige werkelijkheid. Over wie je denkt te zijn of hoort te zijn en over wie je werkelijk bent.  Hoofdpersoon SHREK is een Oger. Hij is groot, groen en lelijk. Maar Ogers zijn net als uien. Ze hebben lagen. Tijdens deze voorstelling pellen we laagjes van Shrek en komen zo dichter tot zijn kern. En wanneer we bij die kern aankomen, is deze Oger dan nog wel zo lelijk…?

Voorstellingsdata

Shrek JR werd opgevoerd op 9 en 10 juli 2017

Buitenstebinnen

Stel je voor: je bent een puber, woont in een fijn huis, zit op een leuke school, hebt fijne vriendinnen en zit eindelijk in een leuk hockeyteam waarmee je ook nog eens bovenaan in de competitie staat. En dan zeggen je ouders doodleuk dat je gaat verhuizen naar Groningen. Het overkomt Sam. Haar wereld staat van het ene op het andere moment helemaal op z’n kop en haar emoties slaan ervan op tilt. Zal de sombere Sam ooit weer een vrolijke meid worden? Kom het meebeleven in deze grappige en gevoelige musical, gebaseerd op de film Inside Out.

Voorstellingsdata

Buitenstebinnen werd opgevoerd op 1 juli 2017

Bevroren Hart

Elsa & Anna. Menig kinderhart gaat er sneller van kloppen. Zo ook de hartjes van onze jongste musicalgroep. Met veel enthousiasme brengen ze hun geliefde personages tot leven in een eigen bewerking. Kom kijken en laat je ontdooien door hun hartverwarmende spel, zang en dans!

Voorstellingsdata

Bevroren Hart werd opgevoerd op 2 juli 2017