Auditieoproep
16481
post-template-default,single,single-post,postid-16481,single-format-standard,bridge-core-3.1.7,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17069
 

Auditieoproep

Auditieoproep

Bij een eendenechtpaar ligt ditmaal een speciaal, groot ei in het nest, waaruit een kuiken komt dat anders is dan alle anderen. Moedereend sluit dit wonderlijke kuiken al meteen in haar hart, maar van alle anderen krijgt hij al snel de naam “Lelijk”. Op de vlucht voor de kat raakt hij verdwaald en komt vele grappige en kleurrijke karakters tegen. En hoezeer Lelijk ook verandert, op zijn zoektocht naar huis blijft één ding hetzelfde: zijn karakteristieke “Hooooooonk”!

Centrum voor Musical speelt in juli 2020 dit legendarische sprookje, met haarscherpe humor en prachtige eigentijdse muziek.

Meespelen?
Kijk op www.centrumvoormusical.nl/auditie-doen/