Babette komt terug!
16494
post-template-default,single,single-post,postid-16494,single-format-standard,bridge-core-3.1.8,qi-blocks-1.2.9,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.2,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17069
 

Babette komt terug!

Babette komt terug!

Wij ontvingen onderstaand bericht van Babette. Vanaf schooljaar 2019-2020 komt Babette ons docententeam (weer) versterken.

Terug op het nest

Na 5 jaar met ziel en zaligheid voor Centrum voor Musical te hebben gewerkt, was het tijd voor een jaartje rust. Nou ja, rust is misschien niet helemaal het juiste woord om een jaar fulltime thuis zijn met 3 kinderen te omschrijven, maar toch, het afgelopen jaar heeft me goed gedaan! Even uitzoomen, afstand nemen, loslaten. En ondertussen voelen en nadenken over de toekomst. Ik besloot dat ik alleen nog maar ‘JA’ zou zeggen tegen projecten waar ik blij van word.
En toen kreeg ik een telefoontje van het bestuur met de vraag of ik terug wilde komen ter versterking van het docenten team. Er kriebelde direct iets. Ik liet het even bezinken, maar voelde al vrij snel een stevig gewortelde ‘JA’ ontstaan. Ik word heel blij van het idee dat ik aankomend seizoen weer met een leergierige groep jongeren aan de slag mag!

Als productie hebben we gezamenlijk gekozen voor Honk. Ik heb deze musical zelf gespeeld tijdens mijn opleiding in Amerika en speelde toen diverse rollen van groot tot klein. Zo speelde ik o.a. de kat, een vis en een gans. Honk is zonder twijfel de vrolijkste show waar ik zelf ooit in heb gespeeld. Ik kan me herinneren dat ik ontzettend veel gelachen heb tijdens de repetities en voorstellingen.
Het verhaal is gebaseerd op het sprookje ‘Het Lelijke Eendje’. Het is tijdloos, komisch en ontroerend. De liedjes zijn wonderschoon en uitdagend om te zingen. Er zitten ontzettend veel leuke rollen in het stuk. Grote rollen als Lelijk (het lelijke eendje), de papa en mama van Lelijk en de Kat. Maar ook talloze kleinere, ondersteunende rollen zoals kikkers, eenden, ganzen, vissen. Sommige rollen zijn zonder zang en vragen om een goede speler, andere rollen zingen een grote solo en vragen juist om goede zangers. Zo is er voor iedereen iets leuks te vinden in deze voorstelling en zullen er ook jongeren zijn die dubbelrollen spelen.

Ik kan zelf niet wachten om met dit stuk aan de slag te gaan en hoop op een enthousiaste en verrassende cast die er net zoveel zin in heeft! Spreekt dit verhaal je aan en heb je zin om deze voorstelling met ons te komen creëren? Kom dan alsjeblieft auditie doen!
Theatrale groet
Babette