Corona-update
17438
post-template-default,single,single-post,postid-17438,single-format-standard,bridge-core-3.1.8,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17069
 

Corona-update

Corona-update

31 MEI WEER OPEN!!

Wij zijn blij met de versoepelingen en zijn er al helemaal klaar voor. Jullie ook?
Vanaf 19 mei mogen de culturele activiteiten binnen weer beginnen. Helaas is op 24 mei het Augustinianum gesloten vanwege Pinksteren, maar de maandag daarna (op 31 mei) kunnen we daadwerkelijk van start gaan. 

 

UPDATE LESSEN

Door de versoepelingen binnen de coronamaatregelen kunnen we vanaf 31 mei weer musicallessen geven. We geven vanaf die dag acht lessen tot aan de zomervakantie en we vragen hier een bedrag van 79 euro voor. De eerste les is vrijblijvend, daarna beslis je of je mee wilt doen.

 

We hanteren het volgende lesrooster

Kinderen van 6 tot en met 8 jaar 17:00 – 18:00 uur

Kinderen van 9 tot en met 12 jaar 17:00 – 18:00 uur

Muziektheater (tieners) + oud-Honk 18:15-19:15 uur

 

We hopen je op 31 mei te zien!  Raadpleeg het lesrooster voor alle lesdata 

Laat op centrumvoormusical.nl/inschrijven-les/ alvast je gegevens achter, dan krijg je van ons alle informatie wanneer we weer beginnen!

 

UPDATE DOCENTENTEAM

Ons nieuwe docententeam staat in ieder geval te trappelen om te beginnen. Heb je al gezien dat Niek, Evi en Jentley zich uitgebreid hebben voorgesteld op onze social media kanalen? Je kunt hen zien en volgen op instagram.com/centrum.voor.musical en facebook.com/Centrumvoormusical.nl. Op social media vind je trouwens nog meer musicalplezier. Wij volgen bijvoorbeeld de accounts instagram.com/musicalweb en instagram.com/musicalsites.nl

UPDATE PRODUCTIES en AUDITIES

In het schooljaar 2021-2022 gaan we weer werken aan nieuwe producties. Op dit moment bedenken we al welke voorstellingen we zouden willen spelen en in welke theaters. Sta jij in 2022 ook op het podium in één van onze producties? We werken ook dan weer met reguliere groepen voor iedereen en een productiegroep waarvoor je auditie kunt doen. Heb jij ook het musicalprogramma Op zoek naar Maria gevolgd? Spannend, hè? Onze audities zijn niet zo spannend hoor! Als bekend is welke titels we op de planken gaan brengen en wanneer de audities zijn dan hoor je dat van ons.

De voorstellingen staan gepland in juni en juli 2022. De kaartverkoop start in december 2021.

Heel veel groeten en hopelijk tot snel!

Bestuur Centrum voor Musical