Tot nader order gesloten
17081
post-template-default,single,single-post,postid-17081,single-format-standard,bridge-core-3.1.7,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17069,elementor-page elementor-page-17081
 

Tot nader order gesloten

Tot nader order gesloten

UPDATE:

Nadat op 23 maart nieuwe maatregelen bekend zijn gemaakt, hebben we helaas moeten besluiten om onze activiteiten tot nader order te annuleren. Zodra het mogelijk is, zullen we de lessen hervatten. Als bekend is, wanneer we weer lessen kunnen geven, dan laten we dat natuurlijk weten. Waar mogelijk gaan we dan de gemiste lessen inhalen of compenseren. Dat kan bijvoorbeeld met verlengde lessen of door workshops of themalessen te geven. Ook wij zijn overvallen door de impact van het corona-virus en kunnen de plannen pas echt concreet maken als door de overheid het werken in groepen weer toegestaan is. We hopen dat we op jullie begrip daarvoor kunnen rekenen.

De voorstellingen Luchtkastelen en Groeipijn kunnen helaas niet doorgaan. We gaan proberen om de voorstelling Honk! jr te verzetten naar november. Uiteraard komt er een regeling voor de kaarten die gekocht zijn voor deze voorstellingen. We zijn nog aan het uitwerken hoe we de compensatie kunnen organiseren.

We blijven alle ontwikkelingen goed volgen en informeren jullie zodra er meer duidelijkheid is. En voor de tussentijd; let goed op elkaar en je naasten en probeer vooral gezond te blijven!!!

Vragen en opmerkingen zijn welkom via bestuur@centrumvoormusical.nl
Met vriendelijke groet,
Bestuur Stichting Centrum voor Musical