Dankjewel voor het stemmen bij Rabo ClubSupport
19632
post-template,post-template-elementor_theme,single,single-post,postid-19632,single-format-standard,bridge-core-3.2.0,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.6.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17069
 

Dankjewel voor het stemmen bij Rabo ClubSupport

Dankjewel voor het stemmen bij Rabo ClubSupport

De actie Rabo ClubSupport is afgelopen, maar je kunt ons nog steeds steunen in ons doel.

De stemmen zijn geteld! Dankzij jullie hulp hebben we een mooie bijdrage ontvangen voor ons doel: Een theatervoorstelling bereikbaar maken voor gezinnen die leven in armoede. Van de opbrengst zullen toegangskaarten voor onze voorstelling gedoneerd worden aan Stichting Leergeld.

Heeft u niet kunnen stemmen, maar wilt u toch een bijdrage leveren? U kunt nu zelf een toegangskaartje doneren via onze website.

Kaarten doneren?

Ga naar https://kaarten.centrumvoormusical.nl/product-categorie/leergeld/
Bij voorbaat dank voor uw tijd en uw eventuele donatie.


MEER INFORMATIE RABO CLUBSUPPORT

Zie de website rabobank.nl/clubsupport

WIE KONDEN STEMMEN?

Alle leden van Rabobank regio Eindhoven

Rabobank heeft geen aandeelhouders, maar leden. Iedereen met een Rabo-rekening die ouder is dan 12 jaar kan lid worden. De leden vervullen een belangrijke rol: meedenken en meebeslissen.

Als coöperatieve bank geeft Rabobank ieder jaar een deel van zijn winst aan verenigingen door het hele land. De leden beslissen mee over de verdeling van dat bedrag.

Ben je wel klant van de Rabobank, maar nog geen lid? Registreer je dan gratis via de Rabo App.