Een nieuw seizoen
17181
post-template-default,single,single-post,postid-17181,single-format-standard,bridge-core-3.1.8,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17069
 

Een nieuw seizoen

Een nieuw seizoen

Beste iedereen,
De coronacrisis zorgt nog steeds voor veel onzekerheid. Gelukkig hebben we toch onze activiteiten weer kunnen opstarten.
Het organiseren van een nieuw seizoen is een flinke klus: wie gaat de lessen geven, de producties regisseren, de lessen geven? Welke titels en welke theaters? Waar kunnen we les geven? Ieder jaar is dat weer een puzzel. Dit jaar nog meer dan anders!

We hadden nog wat in te halen van voor de zomervakantie:
De voorstelling Honk! jr spelen we in 12 en 13 december in Geldrop. Waarschijnlijk kunnen we deze productie voor 30 bezoekers per voorstelling spelen.
De lessen van de groep kids mini worden de komende weken ingehaald. In deze groep is het nog mogelijk om in te stromen.
De lessen van de andere groepen zijn inmiddels ingehaald tijdens een inhaalweekend

We vormen een nieuw docententeam en bestuur
We zijn rond met een nieuw docententeam. Ze stellen zich elders voor op onze website. Naar bestuursleden zijn we nog op zoek. Wil je ons daarbij helpen?

Kom je kennismaken?
Eind november organiseren we een musicalzaterdag met onze nieuwe docenten. Kom jij ook?

Vragen en opmerkingen zijn welkom via bestuur@centrumvoormusical.nl

Met vriendelijke groet,
Bestuur Stichting Centrum voor Musical