Gezocht: cast Legally Blonde JR
19450
post-template-default,single,single-post,postid-19450,single-format-standard,bridge-core-3.1.8,qi-blocks-1.2.9,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.2,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17069
 

Gezocht: cast Legally Blonde JR

Gezocht: cast Legally Blonde JR

De auditiegroep van Centrum voor Musical in Eindhoven speelt in juli 2024 de voorstelling Legally Blonde JR. Begin september 2023 zijn de audities voor deze musical die gebaseerd is op de succesfilm. De musicalbewerking staat bol van zang en dans en is een ware musicalkomedie. Voor de voorstelling zoeken we jongeren tot zeventien jaar die in de buurt van Eindhoven wonen.

Het societyleven van Elle Woods staat volledig op z’n kop als haar droomprins Warner haar dumpt omdat ze niet ‘serieus’ genoeg is. Halsoverkop besluit ze om de liefde van haar leven voor zich terug te winnen door hem achterna te gaan en een rechtenstudie te volgen aan het prestigieuze Harvard University. Na toegelaten te worden op een manier zoals alleen Elle Woods dat kan, ontdekt ze op Harvard dat ze veel meer is dan een ‘dom blondje’. Naast Elle en Warner zitten er nog meer leuke rollen in het stuk van studenten, leraren enzovoorts. Ook het ensemble krijgt een flink aandeel in de voorstelling, waardoor ieder cast-lid veel aanwezig is op het podium.

De repetities van de auditiegroep zijn vanaf 11 september op maandagavond van kwart voor zes tot kwart over zeven in Eindhoven en worden geleid door Evi van Blokland, Lynn Schoone en Niek Claassen. Deze gediplomeerde coaches met ervaring in diverse richtingen (speler, maker, docent, dirigent, Theaterplan) staan te trappelen om met de auditiegroep een spetterende voorstelling op de planken te brengen in het weekend van 29 en 30 juni 2024.

De audities voor Legally Blonde JR zijn op zaterdag 9 september 2023 tussen 10:00 en 13:30 uur en aanmelden kan via de website www.centrumvoormusical.nl. De minimale leeftijd is 12 jaar en meedoen kost 441 euro.

Woon jij in de regio Eindhoven en wil jij ook spelen/zingen/dansen in Legally Blonde, doe dan auditie! Misschien sta jij er dan zelf bij als Elle zingt:

Ik ben de bom! Harvard, weet dat ik voldoe. God mag weten hoe.

Meer informatie kan worden ingewonnen via info@centrumvoormusical.nl

Dit is ook het e-mailadres voor vragen over de auditie en auditie-datum.