Kortingsactie verlengd
17836
post-template-default,single,single-post,postid-17836,single-format-standard,bridge-core-3.1.8,qi-blocks-1.2.9,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.2,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17069
 

Kortingsactie verlengd

Kortingsactie verlengd

Wie voor 10 augustus met twee of meer personen inschrijft ontvangt 5 euro korting per persoon op de Musical2daagse van 1 en 2 september 2021.

Wil jij in je laatste zomervakantieweek nog zingen, dansen en acteren? Dan is de musical2daagse op 1 en 2 september aanstaande iets voor jou! Onze docenten Niek, Evi en Jentley verzorgen dan 2 dagen lang tussen 10:00 en 16:00 uur in het Augustinianum workshops rondom het thema Superkrachten. Er wordt toegewerkt naar een kleine presentatie aan het eind. Deze musical 2 daagse is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar en staat niet alleen open voor onze leerlingen, maar ook voor broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes.  

Klik hier voor meer informatie

De musical 2 daagse kost 75 euro. Daarvoor krijg je twee superleuke dagen aangeboden en wij zorgen voor wat te drinken en een lunch. Voor de snelle beslissers hebben we een leuke aanbieding. Als je vóór vrijdag 6 augustus dinsdag 10 augustus inschrijft samen met broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje dan krijgen jullie allebei 5 euro korting.

Heb je zin om hieraan mee te doen, meld je dan aan via onze website. We beslissen in de week van 10 augustus of er genoeg deelnemers zijn om de Musical 2 daagse door te laten gaan.