NIEUWE LESSEN VANAF 13 SEPT
17630
post-template-default,single,single-post,postid-17630,single-format-standard,bridge-core-3.1.8,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17069
 

NIEUWE LESSEN VANAF 13 SEPT

NIEUWE LESSEN VANAF 13 SEPT

Ook volgend schooljaar geven we weer verschillende lessen op maandag! Naast de groep die werkt aan de productie Beauty and the Beast junior, gaan we met twee groepen werken aan de productie Annie. Voor Annie hoef je geen auditie te doen en je kunt meedoen als je tussen 6 en 13 jaar oud bent!

En we starten een groep Muziektheater die voor kinderen van 11 jaar en ouder is. Deze groep ontwikkelt zelf een voorstelling!

Een lesjaar bestaat voor alle groepen uit 36 lessen. De kosten voor de musical Annie en voor Muziektheater zijn  378 euro. Voor de musical Beauty and the Beast bedragen de kosten 423 euro.

Heb je zin om ook volgend jaar weer op een super leuke manier met zang, spel en dans bezig te zijn, meld je dan aan voor lessen van volgend jaar via onze website https://www.centrumvoormusical.nl/inschrijven-les/.  

Het nieuwe seizoen start maandag 13 september!

We hopen dat jij dan ook meedoet

Kun je niet wachten tot 13 september? Doe dan mee met de Musical2daagse op 1 en 2 september 2021.

Klik hier voor meer informatie