OPEN REPETITIE 12 SEPT
18575
post-template-default,single,single-post,postid-18575,single-format-standard,bridge-core-3.1.8,qi-blocks-1.2.9,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.2,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17069
 

OPEN REPETITIE 12 SEPT

OPEN REPETITIE 12 SEPT

Wil jij ervaren hoe het is om musical te beoefenen bij Centrum voor Musical? Kom dan meedoen met onze open repetitie. Pas na afloop van deze proefrepetitie bepaal je of je mee gaat doen!

 

Ook volgend seizoen repeteren we weer met verschillende groepen op maandag! Naast de auditiegroep die werkt aan de productie Pan, gaan we met twee musicalgroepen starten. Voor deze musicalgroepen hoef je geen auditie te doen en je kunt meedoen als je tussen 6 en 13 jaar oud bent!

 

Het seizoen bestaat uit minimaal 36 repetities. De kosten voor de musicalgroepen zijn 378 euro. Voor de auditiegroep bedragen de kosten 432 euro.

Heb je zin om ook volgend jaar weer op een super leuke manier met zang, spel en dans bezig te zijn, meld je dan aan via onze website https://www.centrumvoormusical.nl/inschrijven/.  

 

Het nieuwe seizoen start maandag 12 september!

We hopen dat jij dan ook meedoet

Kun je niet wachten tot 12 september? Doe dan mee met de Musical2daagse op 31 augustus en 1 september 2022.

Klik hier voor meer informatie