OPEN REPETITIE 4 SEPT
19415
post-template-default,single,single-post,postid-19415,single-format-standard,bridge-core-3.2.0,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.6.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17069
 

OPEN REPETITIE 4 SEPT

OPEN REPETITIE 4 SEPT

Wil jij ervaren hoe het is om musical te beoefenen bij Centrum voor Musical? Kom dan meedoen met onze open repetitie. Pas na afloop van deze proefrepetitie bepaal je of je mee gaat doen!

 

Ook volgend seizoen repeteren we weer met verschillende groepen op maandag! Naast de auditiegroep die werkt aan de productie Legally Blonde JR, gaan we met twee musicalgroepen starten. Zij spelen Aladdin! Voor deze musicalgroepen hoef je geen auditie te doen en je kunt meedoen als je tussen 6 en 13 jaar oud bent! 

 

Het seizoen bestaat uit minimaal 36 repetities. De kosten voor de musicalgroepen zijn 378 euro. Voor de auditiegroep bedragen de kosten 441 euro.

Heb je zin om ook volgend jaar weer op een super leuke manier met zang, spel en dans bezig te zijn, meld je dan aan via onze website https://www.centrumvoormusical.nl/inschrijven/.  

 

Het nieuwe seizoen start maandag 4 september!

We hopen dat jij dan ook meedoet