Rabo ClubSupport: stem op ons!
16641
post-template-default,single,single-post,postid-16641,single-format-standard,bridge-core-3.1.8,qi-blocks-1.2.9,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.2,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17069
 

Rabo ClubSupport: stem op ons!

Rabo ClubSupport: stem op ons!

Van 27 september tot 12 oktober loopt de actie Rabo ClubSupport. Centrum voor Musical doet dit jaar hier voor de eerste keer aan mee. Van de opbrengst doneren wij kaarten aan Stichting Leergeld. Kijk ook op Rabobank.nl/clubsupport
Elke stem is geld waard! Kunnen we rekenen op die van jou?

Wanneer kun je stemmen?

Stemmen kan van 27 september tot 12 oktober

rabobank.nl/clubsupport

 

Wie kunnen stemmen?

Alle leden van Rabobank regio Eindhoven

Rabobank heeft geen aandeelhouders, maar leden. Iedereen met een Rabo-rekening kan lid worden. De leden vervullen een belangrijke rol: meedenken en meebeslissen.

Als coöperatieve bank geeft Rabobank ieder jaar een deel van onze winst aan verenigingen door het hele land. De leden beslissen via de actie ClubSupport mee over de verdeling van dat bedrag.

Iedereen die een stemcode heeft ontvangen kan vijf stemmen verdelen over verschillende clubs.

 

Bestedingsdoel

De opbrengst van deze actie wordt besteed aan het doneren van kaarten aan Stichting Leergeld. Vorig seizoen konden bijna 150 kinderen en ouders uit arme gezinnen genieten van de voorstelling Aladdin omdat ze via Stichting Leergeld een gedoneerd kaartje ontvingen.

We hopen op een grote opbrengst zodat we dit seizoen nog meer kinderen een bezoekje aan het theater kunnen bieden. Onze productiegroep speelt in juli 2020 namelijk de voorstelling Honk! Jr in het Parktheater, een musical die een volwassen boodschap over ‘anders zijn’ combineert met haarscherpe humor en eigentijdse muziek.