Pan (2023)
19466
page-template-default,page,page-id-19466,bridge-core-3.1.8,qi-blocks-1.2.9,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.2,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17069
 

Pan (2023)

Pan

Wendy en haar broertjes leven een rustig en saai leven, maar dit wordt verstoord als Peter Pan hun leven binnenvliegt. Hij neemt Wendy en haar broertjes mee naar een onbekende magische wereld. Samen met Peter en zijn vrienden gaan ze de strijd aan tegen de gemene Kapitein Haak. Naast bovengenoemde rollen, zitten er nog meer leuke rollen in het stuk, zoals Tinker, piraten, kornuiten, vergeten kinderen, zeemeerminnen en bosdieren.

Voorstellingsdata

Pan werd opgevoerd op 8 en 9 juli 2023

Bekend verhaal, nieuwe versie

Het script voor de musical Pan is geschreven door Mark Haayema, de muziek is van componist Henk Ruiter. Verwacht dus een verrassende productie met nieuwe muziek en twists.

Geniet van de magie van een onbekend land waar je naartoe kunt vliegen. Geniet van de acteurs die stralen op het podium. Geniet van de magie van het theater.

Je kunt pas vliegen als je ‘t zelf gelooft. Spreid je armen. En droom weg in je hoofd. (Peter)

IMPRESSIE VOORSTELLINGEN